Lite uppdatering.

Allmänt / Permalink / 3
 
 
Uppdaterar inte så ofta längre. 
Jag mår just nu bra, väldigt bra! Har inget att klaga på. Livet är faktiskt rätt så fantastiskt. 
 
Har faktiskt de senaste månaderna mått förträffligt! Har tidigare när de blivit för mycket brutit ihop helt och mått ganska dåligt. Senast vart runt jul. Många som fått barn runt omkring. Vill inte att ni ska ha dåligt samvete inför mig, är oerhört glad för er skull ❤️ Men de är lite tufft och något jag bearbetar. Varit på barndop. Sen såg jag min mage helt uppsvälld efter all julmat. Så kom tanken att min mage aldrig kommer ha något litet liv i sig. Kan se min gravidmage framför mig, den är väldigt söt men kommer aldrig existera. Tårarna rullade ner när jag såg min uppsvällda mage. Allt brister.
 
Efter det är de att samla ny positiv energi och den positiva energin har jag fortfarande kvar. Det jobbiga ska inte få komma över mig, bearbetar allt genom livet nu med positivt tänkande som får mig att må bra.
Har tänkt, tänk om allt detta har inträffat mig för att jag ska kunna hjälpa något  barn som har de tufft att få ett kärleksfullt liv? För jag vet att jag kommer bli en fantastisk mamma i framtiden. Lite svårare att de kommer vara mitt biologiska barn, men kommer älska ett adopterat barn minst lika mycket. Du finns där ute, haha kanske inte ännu men framöver! Jag kommer ta hand om dig och ge all min kärlek ❤️ 
 
Har du som läser min blogg några frågor så tveka inte att hör av dig. Som sagt uppdaterar jag inte så ofta längre men jag finns alltid där. Om de bara är så att man vill lätta sitt hjärta så är de bara att skriva av sig så lyssnar jag så kan man dela sina erfarenheter och stötta varandra. 
 
Glöm inte att gå på era cellprovtagningar, livsviktigt!!! 
 
Va rädda om er där ute och all kärlek till er! 
Till top