Inte som vi tänkt oss

Allmänt / Permalink / 1
Nu egenligen skulle vi sitta på flyget över till Berlin. Men är fortfarande hemma i Sverige och sitter just nu hemma i soffan. Sebastian har inatt åkt på maginfluensa och jag hoppas innerligt att jag slipper det. Ska ju hålla mig så frisk som möjligt nu inför kommande behandlingar.
Klart detta att tråkigt då resan vi planerat sen i höstas och sett framemot inte blir av, men inte så mycket att göra åt saken. Får bli en resa till Berlin till våren istället.
 
Men hade ändå förvirrat ihop det lite. Trodde flyget gick kl 8 men det var då den va framme. Så ställde larmet kl 7 för att ringa och avboka resan. Snurrat ihop det helt. Men ringde till flygbolaget till en service som skulle vara svenskt, de sa i luren att det var på Svenska men hon jag fick pratat med i telefonen kunde inte svenska och jag är helt värdelös att prata på engelska så det blev goodbye! Låter kanske barnsligt, men kan inte när jag absolut måste få fram ord på engelska. Något jag måste öva på. 
 
Nu ska jag vara snäll och leta upp vad som är bra att äta när man är magsjuk och sen gå bort till Netto och handla. Även nått starkt rengöringsmedel. Jag ska banne mig inte bli sjuk nu! 
 
 
 
Till top