God Morgon Fredag!

Allmänt / Permalink / 1
Här vaknar man tidigt! Men somnade rätt tidigt igår och min kropp börjar gå på rutin nu. Jag har gått upp tidigt på mornarna nu då jag haft tid kl 9 att passa i Lund och väglaget inte varit det bästa så kör i god tid. Liksom idag, eller ja. Mycket står på schemat i Lund denna fredag så ju tidigare jag kommer in så försvinner inte hela dagen.

Min picc-line hade blött lite i förrgår, så tog hissen upp efter strålningen igår och rådfrågade dem fall jag behövde lägga om den innan helgen. Så visar min arm, som sköterskan tycker jag ska visa för gynmottagningen för att kolla så jag får rätt doser för mina blåmärken. Så ner en våning och prata med dem där. Får sitta ner och får efter en kort stund komma in i ett rum. En sköterska kollar på min arm som bedömer att den ska läggas om, men ville att läkare skulle kolla på den också innan. Men hon vart på rond just då, så fick sitta och vänta en stund. De är så snälla och rara där, så sköterskan kom med lite gamla veckotidningar och startade tvn och gav mig en filt. Fick vänta en timme ungefär då läkaren kom och kollade armen. Blåmärken är inre blödningar och fick ta blodprov så de kan kolla så jag får rätt dos av mitt blodförtunnande. Får min arm omlagd och de blöder lätt, ja från vad heter de.. från ingången i armen. Haha sämst på att förklara! Men minsta lilla stöt kan nu få det att börja blöda. Vilket hände då jag stötte emot armen när jag körde hem. Skulle inom idag efter strålningen komma förbi och bara visa upp armen igen för dem. Men. Igår eftermiddag så ringer de från onkologen, de hade fått svaren från blodproverna dem skickade. Ja nånting visade bra och nånting inte, så ska idag in för att få blod. Så först in för att ta blodprov igen så de får rätt blod som kunde ta 1,5 timme. Sen få blodet som tog några timmar också. Sen efter det kan jag gå på strålningen då det ger bäst resultat med rätt blodvärden. Hoppas jag får flyt med strålningen efteråt så jag inte behöver vänta för länge, vid lunch brukar det vara många före.

Sen ikväll blir det upp till Småland! 75 års kalas för Farmor på lördag. Hoppas väglaget är bra upp bara, men vi tar de försiktigt. Ska bli trevligt att träffa släkten lite.

Nu blir det en ordentlig frukost så jag orkar med dagen som kommer mycket troligen kommer bli dryg med massa väntande.

Hoppas ni får en härlig fredag och en trevlig helg! ♥
Till top