Återbesök med röntgensvar.

Allmänt / Permalink / 3

Igår vart jag på återbesök inne i Lund. Som alltid är det nervöst. Speciellt denna gång då jag skulle få röntgensvaren. Oroklumpen ligger där att nått inte är som det ska. Tankarna är ju lite har jag en gång fått cancer varför inte kunna få det igen?  

Besöket gick verkligen fort. Och det vart bara bra svar! Allt såg bra ut, inga konstigheter alls! Att få höra det är en sån obeskrivlig lättnad. Mina äggstockar satt där de skulle och inte haft några värmevallningar så de ska må bra. Så skönt att höra! Haha känner mig lite som en höna som ruvar på mina små ägg! För ja nån gång i framtiden kan de vara till nytta. För min dröm är ju som många andra kvinnor barn och jag vill ha "egna" barn. Så nu kan jag fortsätta drömma om "egna" barn i framtiden.   

Så igår vart en bra dag! Jag mår bra och är frisk! Man kan inte vara mer än tacksam! En oerhört bra känsla  

Nästa besök blir jag kallad till om 4 månader och denna gång på kvinnokliniken i Lund. Ska försöka att inte oroa mig för mycket inför varje besök, utan se varje besök som en bekräftelse att jag är frisk. Som alla borde se det, gå på cellprovskontrollerna för att bekräfta att allt är som det ska! Om det senare skulle bli något så får man ta den smällen då, ser optimistiskt på det och försöker leva livet som frisk. :)

Till top